Cross-treking kolesa

:::E-KOLO SCOTT E-SUB CROSS 20 LADY ELEKTRIČNO KOLO SCOTT 2018

2.099,00  1.599,00 

E-KOLO SCOTT E-SUB CROSS 20 LADY ELEKTRIČNO KOLO 2018

Elegantno in hitro kolo! Enostavno rokovanje!  Super cena!

 

E-Sub Cross 20 LADY
Okvir Aluminij 6061
Vilice Suntour NEX-E25 LO DS QR
Električni pogon Bosch Active 250W, baterija 400Wh, zaslon Purion
Zadnji menjalnik Shimano Acera, 9 p.
Prednji menjalnik /
Prestavne ročice Shimano Acera
Zavore Shimano BR-M315 Disc
Gonilke Miranda Classic 0
Zadnji zobniki Shimano CS-HG200, 11-34
Obroči Rodi
Plašči Schwalbe Smart Sam Reflex, 700x47c
Teža 24,10 kg
Izbriši izbrano

Opis izdelka

E-KOLO SCOTT E-SUB CROSS 20 LADY ELEKTRIČNO KOLO 2018

Osnovna ideja pri Scott-u je bila najti izdelek, ki ponuja več kot le kolo. Nastalo je električno kolo. Uporaba električnega kolesa vam prinaša veliko pozitivnih učinkov. Odslej lahko sami določite koliko energije boste vložili v kolesarjenje. Zdravstvene omejitve vam ne bodo več delale preglavic. Pojdite z električnim kolesom v službo, po opravkih, v šolo, tokrat brez znojenja in posebnega napora. Izognite se iskanju parkirnega prostora, gneči na cesti, visokim stroškom goriva, pa še okolje vam bo hvaležno.

E-električna kolesa SCOTT

Električna kolesa so hibridi, s katerimi varčujemo pri lastni energiji. A vendar to ne pomeni, da podpirajo lenobo. Električni pogon le dodatno pomaga. Pomagaj si sam in pomagal ti bo Scott. Litij-ionska baterija se hitro napolni in vam ponuja pomoč ter veliko zabave. Baterija ne trpi zaradi “spominskega” učinka, ima zaščito pred prenapolnjenostjo.

Električno kolo Scott – nov vidik sodobnega kolesarja:

Električna kolesa so še vedno kolesa. Še vedno je treba poganjati pedala, kolesarju pa je v pomoč elektromotor, ki ga na cilj pripelje hitreje in z manj napora. V floti so tako polnovzmetena kolesa za premagovanje najtežjih ovir kot tudi urbana kolesa za udobno vožnjo po mestnih ulicah..

Vse kar vas med vožnjo zanima, imate na krmilu. Od tod se upravlja z motorjem in spreminja stopnje pomoči motorja. Na prikazovalniku spremljate stanje baterije…

High Tech krmilo. Majhna nadzorna plošča omogoča vozniku nadzor. Na kolesu je mogoče nadzorovati in izbirati stopnje pomoči. Poleg tega je zaslon prikazuje trenutno stanje baterije, pokritost v kilometrih in vključuje funkcije klasičnega kolesarskega računalnika.

Stopnje pomoči: Elektromotor pomaga kolesarju do hitrosti petindvajsetih kilometrov na uro. Pogonski sklop je povezan z računalnikom na krmilu.

Baterije s kapaciteto 400  Wh se popolnoma napolnijo v treh urah in pol, v svoji življenjski dobi  zmorejo tisoč ciklov polnjenja. Potem se začne njihova kapaciteta postopno zmanjševati, še vedno pa lahko dosežejo polovico svojih zmogljivosti.50% napolnjenost dosežejo po uri in pol polnjenja s standardnim polnilnikom. Baterijski sklop je nameščen na spodnji cevi okvirja.

Posebej za električna kolesa je razvita tudi pogonska veriga, ki lahko prenese večje obremenitve, ki nastanejo ob uporabi elektromotorja.  Ne glede na to, kje so akumulatorji nameščeni, odstranjevanje in jih polnjenje na najbližjo električno vtičnico ne more biti lažje.

Z enim polnjenjem boste lahko prevozili od cca 60 do 120 km – odvisno, koliko pomoči boste želeli.  Faktorji so skupna teža, kvaliteta oziroma grobost  cestišča, vzponi, način vožnje (ECO, TOUR, SPORT ali TURBO), povprečna hitrost, moč vetra.

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Velikost-obseg koles

Vrsta

,

OKVIR KOLESA VIŠINA SCOTT

Modelno leto

Teža

Ocene

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “:::E-KOLO SCOTT E-SUB CROSS 20 LADY ELEKTRIČNO KOLO SCOTT 2018”