Kolesa

:::E-KOLO SCOTT SUB CROSS ERIDE 20 ELEKTRIČNO KOLO 2021 29″MEN

2.889,00 

SUB CROSS ERIDE 20 ELEKTRIČNO KOLO 2021 29″MEN  2021

 

SUB CROSS ERIDE 20 MEN
OKVIR Aluminij 6061
PREDNJE VZMETENJE SUNTOUR NVX NLO DS
ELEKTRIČNI POGON Bosch Performance, PowerTube 500Wh

zaslon Purion

ZADNJI MENJALNIK Shimano Alivio 3100 9 Speed
PRESTAVNE ROČICE Shimano Alivio 3100 9 Speed
ZAVORE Shimano BR-M200 Disc
ZADNJI ZOBNIKI Shimano CS HG400 11-36
OBROČI Cross X17 Disc 32h
PLAŠČI Schwalbe Smart Sam 29×2.25
TEŽA 24,30 kg
Izbriši izbrano

Opis izdelka

E-KOLO SCOTT  SUB CROSS ERIDE 20 ELEKTRIČNO KOLO 2021 29″MEN

S kolesom Sub Cross eRIDE 20 boste na enostaven način raziskovali makadamske ali gladkih poti. Kolo je opremljeno z zmogljivo pogonsko enoto Bosch Performance  in baterijo 500Wh, pametno vgrajeno v okvir za gladek dizajn. Nastavljiva višina sedeža in njegova  ergonomska oblika  zagotavljata optimalno udobje.

 

 Zdaj z integrirano baterijo, ki jo poganja 500wh Bosch pogonski sistem!

 

Osnovna ideja pri Scott-u je bila najti izdelek, ki ponuja več kot le kolo. Nastalo je električno kolo. Uporaba električnega kolesa vam prinaša veliko pozitivnih učinkov. Odslej lahko sami določite koliko energije boste vložili v kolesarjenje. Zdravstvene omejitve vam ne bodo več delale preglavic. Pojdite z električnim kolesom v službo, po opravkih, v šolo, tokrat brez znojenja in posebnega napora. Izognite se iskanju parkirnega prostora, gneči na cesti, visokim stroškom goriva, pa še okolje vam bo hvaležno.

 

 

E-električna kolesa SCOTT

Električna kolesa so hibridi, s katerimi varčujemo pri lastni energiji. A vendar to ne pomeni, da podpirajo lenobo. Električni pogon le dodatno pomaga. Pomagaj si sam in pomagal ti bo Scott. Litij-ionska baterija se hitro napolni in vam ponuja pomoč ter veliko zabave. Baterija ne trpi zaradi “spominskega” učinka, ima zaščito pred prenapolnjenostjo.

Električno kolo Scott – nov vidik sodobnega kolesarja:

Električna kolesa so še vedno kolesa. Še vedno je treba poganjati pedala, kolesarju pa je v pomoč elektromotor, ki ga na cilj pripelje hitreje in z manj napora. V floti so tako polnovzmetena kolesa za premagovanje najtežjih ovir kot tudi urbana kolesa za udobno vožnjo po mestnih ulicah..

Vse kar vas med vožnjo zanima, imate na krmilu. Od tod se upravlja z motorjem in spreminja stopnje pomoči motorja. Na prikazovalniku spremljate stanje baterije…

High Tech krmilo. Majhna nadzorna plošča omogoča vozniku nadzor. Na kolesu je mogoče nadzorovati in izbirati stopnje pomoči. Poleg tega je zaslon prikazuje trenutno stanje baterije, pokritost v kilometrih in vključuje funkcije klasičnega kolesarskega računalnika.

Elektromotor pomaga kolesarju do hitrosti petindvajsetih kilometrov na uro. Pogonski sklop je povezan z računalnikom na krmilu.

 

 

Pokličite KOLO Radovljica: 04 530 5555

Dodatne informacije

Znamka

Velikost-obseg koles

Vrsta

OKVIR KOLESA VIŠINA SCOTT

Modelno leto

Teža

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “:::E-KOLO SCOTT SUB CROSS ERIDE 20 ELEKTRIČNO KOLO 2021 29″MEN”