Fitnes

ELIPTIK NORDIC TRACK SE3i

799,00  679,15 

ELIPTIK NORDIC TRACK SE3i

Šifra artikla NTEVEL57019
Proizvajalec Icon – NordicTrack
Garancija 2 leti
Material Kovina, Plastika
Barvna kombinacija črno-siva
Zaslon 5-palčni zaslon
Merjenje srčnega utripa ročni senzor
Skupno število vadbenih programov 32
Zavorni sistem magnetni (krmiljen z motorjem)
Prenos moči jermenski
Teža vztrajnika 14 kg
Električno napajanje omrežni priključek 230V
Nosilnost naprave 125 kg
Zložljivost naprave Ne
Dimenzije izdelka (d/š/v) 158 x 66 x 175 cm
Zabava iPod kompatibilna

Opis izdelka

Dostava trenažerja po Sloveniji je zastonj.

Želite izoblikovati svojo postavo? S pomočjo eliptika NordicTrack SE3i boste vadili s celim telesom.
Eliptik NordicTrack SE3i omogoča zahtevno vadbo, ki bo izboljšala vašo splošno telesno pripravljenost, z njegovo uporabo pa se osredotočate na ključne mišične skupine spodnjega dela telesa. Z vadbo na eliptiku boste izboljšali tudi srčni utrip in izboljšali pretok krvi.

Eliptik NordicTrack SE3i ima 14 kg vztrajnik in 32 raznolikih vadbenih programov. NordicTrack SE3i ima že vgrajen 5″ zaslon preko katerega krmite napravo. Eliptik NordicTrack SE3i je združljiv z iFit programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in eliptik povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Za večje udobje med vadbo poskrbijo zvočniki in eliptik je tudi kompatibilen z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na eliptik lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi.

Ročaji na eliptiku so ergonomsko oblikovani za boljši oprijem, eliptik NordicTrack ima tudi nastavljive stopalke. Dolžina stoplake je 41 cm.
Intenzivnost vadbe lahko povečujete z 22 stopnjami moči (hitre tipke).

Kolesa na eliptiku bodo poskrbela, da boste napravo lažje prestavljali. Eliptik ima tudi nosilec za tablico in nosilec za bidon.

Dodatne informacije

Znamka

Vrsta fitnes naprave