Skiro Hudora

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 125 MODRO ZELEN

74,90  67,41 

SKIRO HUDORA model BIG WHEEL 125 MODRO ZELEN

 

 

Proizvajalec
Hudora

Garancija
2 leti

Material
Kovina, Plastika

Barvna kombinacija
modro-zelena

Primerno za starost od
4. leta naprej

Nastavljiva višina krmila
od 69 do 95 cm

Dolžina vozila
68 cm

Število koles
2

Premer koles
125 mm

Ležaji
ABEC 5

Zavora
Da

Deklarirana nosilnost
100 kg

Dimenzije izdelka (d/š/v)
740 x 210 x 115 mm

Opis izdelka

SKIRO HUDORA model BIG WHEEL 125

Kvaliteten skiro.

Skiro Hudora Big Wheel je primeren za otroke od 4. leta starosti. Skiro s 125 mm kolesi nudi ogromno užitka pri vožnji, s svojo eleganco in dizajnom pa privlači marsikatere poglede.

Kakovostna aluminijasta konstrukcija dovoljuje obremenitev tudi do 100 kg. Skiro je nastavljiv po višini, za varnost pa poskrbi nožna zavora na zadnjem kolesu. Za postavitev skiroja služi tačka.

Odlikuje ga enostaven varnostni sistem zlaganja, ki skiro v hipu zloži ali sestavi. Za lažji transport ima vpet nastavljiv trak za nošenje.

Primerno za otroke od 4 leta naprej do 99 let.

Deklarirana nosilnost : 100 kg.

Opozorilo! Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet!

Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od   36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve!

Opozorilo! Igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe!

Opozorilo! Uporaba le pod nadzorom odraslih oseb.

Opozorilo! Za preprečitev poškodb pri padcih je potrebno uporabljati zaščitno opremo (čelado, ščitnike za zapestja, komolce in kolena)

Opozorilo! Izdelek pri uporabi zahteva posebne spretnosti in znanja. Zato poskrbite, da jih bo otrok obvladal, da lahko preprečite poškodbe.

Opozorilo! Skiro ima vključeno nožno zavoro na zadnjem kolesu. Zavore lahko postanejo vroče, v primeru, da je bil skiro dalj časa v uporabi. Izogibajte se dotikanju zavor med in po uporabi,  dokler se ne ohladijo.

 

Varnostna opozorila

Dodatne informacije

Znamka

Otroška vozila

Proizvajalec/Uvoznik