Skiro Hudora

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 145 BOLD ZELEN

69,90  47,53 

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 145 BOLD ZELEN

Dimenzije izdelka (d/š/v) 790x340x970 mm
Garancija 1 leto
Nastavljiva višina krmila 61,5 – 79 cm
Barvna kombinacija zelena
Primerno za starost od 4. leta naprej
Material Kovina, Plastika
Število koles 2
Vrsta kolesa gumirana plastika
Ležaji ABEC 7
Deklarirana nosilnost 100 kg

Opis izdelka

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 145 BOLD ZELEN

Zahvaljujoč novemu patentiranemu mehanizmu zložljivega mehanizma “One Step Easy” je prevoz ali shranjevanje skiroja lažji kot kdaj koli prej!

Kvaliteten skiro.

Skiro Hudora Big Wheel je primeren za otroke od 4. leta starosti. Skiro s 145 mm kolesi nudi ogromno užitka pri vožnji, s svojo eleganco in dizajnom pa privlači marsikatere poglede.

Kakovostna aluminijasta konstrukcija dovoljuje obremenitev tudi do 100 kg. Skiro je nastavljiv po višini, za varnost pa poskrbi nožna zavora na zadnjem kolesu.

Odlikuje ga enostaven varnostni sistem zlaganja, ki skiro v hipu zloži ali sestavi. Za lažji transport ima vpet nastavljiv trak za nošenje.

• dolžina vozila: 53,5 x 11 cm
• prostor za nogo: 33,5 cm

Deklarirana nosilnost : 100 kg.

 

Opozorilo! Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet!

Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od   36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve!

Opozorilo! Igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe!

Opozorilo! Uporaba le pod nadzorom odraslih oseb.

Opozorilo! Za preprečitev poškodb pri padcih je potrebno uporabljati zaščitno opremo (čelado, ščitnike za zapestja, komolce in kolena)

Opozorilo! Izdelek pri uporabi zahteva posebne spretnosti in znanja. Zato poskrbite, da jih bo otrok obvladal, da lahko preprečite poškodbe.

Opozorilo! Skiro ima vključeno nožno zavoro na zadnjem kolesu. Zavore lahko postanejo vroče, v primeru, da je bil skiro dalj časa v uporabi. Izogibajte se dotikanju zavor med in po uporabi,  dokler se ne ohladijo.

 

Varnostna opozorila

Dodatne informacije

Znamka

Otroška vozila

Proizvajalec/Uvoznik