Skiro Hudora

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 230/180 BOLD CUSHION MODRO ČRN

134,90  114,66 

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 230/180 BOLD CUSHION MODRO ČRN
PROIZVAJALEC Hudora
PREMER KOLES sprednja 230 mm, zadnja 180 mm
ŠIFRA ARTIKLA 14243
DIMENZIJE IZDELKA (D/Š/V) 880 x 155x 380 mm
GARANCIJA 1 leto
NASTAVLJIVA VIŠINA KRMILA 87,5 – 110 cm
BARVNA KOMBINACIJA črno-zelena
PRIMERNO ZA STAROST OD 4. leta naprej
MATERIAL Kovina, Plastika
ŠTEVILO KOLES 2
VRSTA KOLESA
LEŽAJI kroglični kromirani ležalji ABEC 7
DEKLARIRANA NOSILNOST 100 kg

Opis izdelka

SKIRO HUDORA BIG WHEEL 230/180 BOLD CUSHION MODRO ČRN

Zahvaljujoč novemu patentiranemu mehanizmu zložljivega mehanizma “One Step Easy” je prevoz ali shranjevanje skiroja lažji kot kdaj koli prej!

 

Kvaliteten skiro.

Kakovostni skiro, priznanega nemškega proizvajalca Hudora, ki se ponaša z izredno kakovostnimi materiali ter z visoko stabilnostjo. Primeren je za otroke od četrtega leta naprej ter tako prenese težo do 100 kg.

Skiro Hudora Big Wheel Bold Cushion združuje praktično funkcionalnost z dizajnom in udobjem. Velika kolesa s kromiranimi krogličnimi ležaji ABEC 7 zagotavljajo veliko udobja med vožnjo.
Skiro je praktičen, saj je zložljiv in ga je možno vzeti s seboj kamorkoli greste. Ko prispete na cilj za postavitev skiroja služi tačka.

 

Opozorilo! Izdelek je igrača in ni namenjen uporabi v javnem prometu ker ni prirejen za javni promet!

Opozorilo! Izdelka naj ne uporabljajo otroci, mlajši od   36 mesecev, ker izdelek vsebuje majhne delce in lahko pride do zadušitve!

Opozorilo! Igračo je potrebno uporabljati previdno, saj zahteva veliko spretnosti, da bi se izognili padcem ali trkom, zaradi katerih bi lahko prišlo do poškodbe uporabnika ali tretje osebe!

Opozorilo! Uporaba le pod nadzorom odraslih oseb.

Opozorilo! Za preprečitev poškodb pri padcih je potrebno uporabljati zaščitno opremo (čelado, ščitnike za zapestja, komolce in kolena)

Opozorilo! Izdelek pri uporabi zahteva posebne spretnosti in znanja. Zato poskrbite, da jih bo otrok obvladal, da lahko preprečite poškodbe.

Opozorilo! Skiro ima vključeno nožno zavoro na zadnjem kolesu. Zavore lahko postanejo vroče, v primeru, da je bil skiro dalj časa v uporabi. Izogibajte se dotikanju zavor med in po uporabi,  dokler se ne ohladijo.

 

Varnostna opozorila

Dodatne informacije

Znamka

Otroška vozila

Proizvajalec/Uvoznik