Fitnes

SOBNO KOLO NordicTrack Commercial S22i Studio + iFit

2.799,00 

SOBNO KOLO NordicTrack Commercial S22i Studio + iFit 

 

 

Šifra artikla NTEX02121-INT
Proizvajalec Icon – NordicTrack
Garancija 2 leti
Material Kovina, Plastika
Barvna kombinacija sivo-črna
Merjenje srčnega utripa Bluetooth prsni pas (ni priložen)
Združljivo s POLARJEM Ne
Povprečna vrednost pri koncu treninga Ne
Merjenje srčnega utripa v fazi umirjenosti Ne
Vadba v ciljnih conah Ne
Ciljno naravnana vadba (fat/fit/manual) Ne
Zavorni sistem magnetni (krmiljen z motorjem)
Zaščita tipkovnice pred znojem Ne
Prenos moči jermenski
Teža vztrajnika 13 kg
Območje moči 1-24 (računalniško krmiljeno)
Električno napajanje omrežni priključek 230V
Nastavitev višine sedeža Da
Hitra nastavitev višine sedeža Da
Horizontalna nastavitev sedeža Da
Nižji pristop Ne
Krmilo po višini nastavljivo večpoložajno krmilo
Samo-izravnalni pedali s paski pedala s košarico
Nosilnost naprave 150 kg
Dimenzije izdelka (d/š/v) 140 x 55 x 146 cm

 

 

Opis izdelka

 

SOBNO KOLO NordicTrack Commercial S22i Studio + iFit 

 

 

Vrhunsko sobno kolo NordicTrack S22i, ki daje občutek realnega kolesarjenja. Sobno kolo se med treningom spušča in dviguje in s tem simulira kolesarjenje zunaj. S pomočjo iFit programske opreme se boste lahko pomreili v različnih treningih ali boste odvozili vam najljubšo progo.

Sobno kolo ima 22″ Smart HD na dotik občutljiv zaslon na katerem boste lahko med vožnjo gledali realno progo. Na zaslonu se vam prikazuje hitrost, čas, poraba kalorij, srčni utrip.

Sobno kolo NordicTrack S22i je združljivo z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko.Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Sobno kolo nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite. Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 22″ zaslonu.

NOVOST – Sobno kolo s 20% nagibom in 10% spustom vam daje pravo kolesarsko izkušnjo. Sobno kolo se med samim treningom dviguje in spušča in na ta način simulira klance in spuste.

Intenzivnost treninga se prikazuje v Wattih. Sobno kolo ima tihi magnetni vztrajnik. S ergonomsko oblikovanim krmilom boste lahko dlje časa trenirali. Krmilo je tudi horizontalno in vertikalno nastavljivo. Sobno kolo enostavno premikate, saj ima kolesa za premikanje. Da boste med treningom potešili žejo ima sobno kolo dva nosilca za steklenice.

Za večje udobje med vadbo bodo poskrbeli že vgrajeni ventilatorji, ter zvočniki. Za intenzivnejši trening pa bodo poskrbele 2 x 1,4 kg uteži.

 

Dodatne informacije

Znamka

Vrsta fitnes naprave

Linija fitnes naprave