Domov » Trgovina » Fitnes » Sobna kolesa » TACX NEO BIKE SMART
Sobna kolesa

TACX NEO BIKE SMART

2.599,00 

TACX TRENAŽER NEO 2 SMART

 

TRENUTNO NI NA ZALOGI!

Revolucionarni pametni trenažer je zasnovan za edinstveno in izjemno doživetje. Opremljen je z interaktivnimi zračnimi ventilatorji, 4,5-inčnim zaslonom, držalom za telefon in tablico. Inovativni pametni trenažer vam nudi realistično kolesarsko izkušnjo – kot so občutek spusta, z vibracijami vam ponazarja vožnjo po različnih vrstah podlage (asfalt, makadam, tlakovci …), virtualno prestavljanje ipd. Trenažer je popolnoma tih, razvije do 2.200 W upora oz. lahko simulira vzpon z do 25 % naklonom, kar zadošča tudi za najboljše kolesarje, nudi pa tudi analizo potiska noge na pedala. Protokol ANT+ FE-C omogoča izdelavo treninga z aplikacijo Tacx, prav tako pa uporabo aplikacij kot so Zwift, TrainerRoad …

 

 

 

 

 

Opis izdelka

TACX NEO BIKE SMART

Najmočnejši, najpametnejši in najtišji  Tacx. Zagotavlja najbolj realističen občutek, podoben kolesarjenju na prostem.

 

 

INTERAKTIVNI VENTILATORJI ZRAKA

Dva ventilatorja na krmilu: Pretok zraka se prilagodi hitrosti, moči ali srčnemu utripu, s katerim kolesarite. Pretok zraka lahko nastavite tudi s konstantno hitrostjo.

REALISTIČNI “VIRTUALNI” PRENOS

Tako kot vaše cestno kolo, NEO Bike lahko prestavlja, vendar samo virtualno. S pritiskanjem gumbov navzgor ali navzdol na menjalnikih lahko v trenutku spremenite prestavljanje navideznega pogona. Jasen zaslon na sprednji strani prikazuje, v katerih prestavah ste.

ANALIZA

NEO Bike Smart meri položaj leve in desne noge. To vam omogoča, da natančno izmerite in analizirate vašo tehniko pedaliranja, da razvijete bolj učinkovit pedalni hod.

Doživite občutek vožnje po tlaku ali prestavljanju.

 

 

 

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Vrsta fitnes naprave

Linija fitnes naprave

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TACX NEO BIKE SMART”