Icon - NordicTrack

TEKALNA STEZA NordicTrack Commercial 1750 + iFit

2.699,00  2.375,12 

TEKALNA STEZA NordicTrack Commercial 1750 + iFit

 

ZASLON 10″ BARVNI ZASLON NA DOTIK
VADBENI PROGRAMI KNJIŽNICA VEČ KOT 16000 VADB Z IFIT
MOČ MOTORJA 4,25 KM
HITROST 0-22 KM/H
NAKLON -3% – 15%
NASTAVITEV NAKLONA MOTORNA

Opis izdelka

TEKALNA STEZA NordicTrack Commercial 1750 + iFit

NordicTrack Commercial 1750 je vstopna naprava v seriji Commercial, a nikakor ne razočara zahtevnega uporabnika.

Steza je ena najbolje ocenjenih naprav v svojem razredu. Steza ima vse, kar ponujata njena večja brata. Naklon se lahko spusti do -3 % in dvigne do 15 %, naprava pa poganja motor s kar 4,25 konjskimi močmi. Le-ta požene stezo do maksimalnih 22 km/h, hitrost in naklon pa lahko nadzorujete preko hitrih gumbov za direktno izbiro ali pa z gumbi za fino nastavljanje.

Računalnik z 10’’ zaslonom ponuja poleg ročnega načina še 50 predpripravljenih vadb. Toda največja prednost steze je iFit tehnologija, ki vam omogoča dostop do knjižnice z več kot 16000 posnetki vadb. Vadbe avtomatsko nadzorujejo naklon in hitrost tekalne steze, spremlja pa vas posnetek treninga na izjemnih lokacijah p osvetu s svetovno priznanimi trenerji. Ob nakupu steze je enoletna članarina za iFit tehnologijo priložena.  

Steza je primerna tako za tekače ki raje tekajo doma ali asfaltu, kot tisti ki raje tekajo po naravi. Blažilni sistem RunnersFlex se lahko preklaplja med večjim in manjšim blaženjem. Dual AutoBreeze sistem zračenja pa vas med tekom ohladi in pričara občutek teka v naravi. Nadstandardno velika tekalna površina z merami kar 55 x 152 cm, bo zagotovila stabilen in zanesljiv korak. Commercial neraztegljivi tekalni trak, pa zagotavlja posebej dolgo življenjsko dobo.

Ob vadbi lahko poslušate svojo glasbo ali najljubše avdio knjige preko vgrajenega zvočnega sistema, ki se ponaša z dvema 3’’ zvočnikoma. Zvočni sistem je kompatibilien iPad sistemom in je povezljiv preko AUX kabla ali Bluetooth tehnologije. Za učinkovito vadbo je pomebno, da imate natančen nadzor nad srčnim utripom. Za to poskrbijo ročni merilci utripa ali še natančnejši in hitrejši prsni merilec srčnega utripa. (Prsni pas ni priložen). Steza pa je tudi priročno in preprosto zložljiva in premična na kolesih.

– DurX s 4,25 konjskimi močmi.

– Maksimalna hitrost do 22 km/h in naklon od -3 % do 15 %.

– Računalnik z 10” z salonom na dotik in 50 predpripravljenimi vadbami.

– iFit tehnologija s knjižnico 16000 vadbenih posnetkov in možnostjo ustvarjanja vadbe na Google Maps (enoletna članarina priložena).

– RunnersFlex nastavljiv sistem blaženja.

– Dual AutoBreeze dvojni sistem ventilatorjev.

– Velika 152 x 55 cm tekalna površina.

– Vgrajen zvočni sistem povezljiv preko Bluetooth tehnologije in AUX.

– Ročni merilci in možnost povezave z Bluetooth prsnim pasom.

– Sistem zlaganja, shranjevanja in kolesa za premikanje.

Dodatne informacije

Vrsta fitnes naprave

Znamka