Icon - NordicTrack

TEKALNA STEZA NordicTrack Commercial 2950

3.299,00  2.969,10 

TEKALNA STEZA NordicTrack Commercial 2950

Šifra artikla NETL28717
Proizvajalec Icon – NordicTrack
Garancija 2 leti
Material Kovina, Plastika
Barvna kombinacija črno-siva
Zaslon 22″ Smart HD zaslon na dotik
Prikaz računalnika merjenje časa, razdalje , hitrosti, skupni kilometri
Merjenje srčnega utripa ročni senzor, prsni pas
Združljivo s POLARJEM Ne
Skupno število vadbenih programov 40 app
Nagib steze Da
Izbira naklona Da
Izbira hitrosti Da
Zaščita tipkovnice pred znojem Da
Minimalna in maksimalna hitrost (v km/h) 0 – 22 km/h
Nastavitev stopnje naklona -3% – +15%, z motorjem
Električno napajanje omrežni priključek 230V
Maksimalna trajna moč elektromotorja (kW/HP) 4,25
Varnostni ključek Da
Blažilni sistem Da
Kolesa Da
Zabava iFitt app, ventilatorji
Mere tekalne površine 152×55 cm
Dimenzije zloženega izdelka (dxšxv v cm) 106 x 99.5 x 179.5 cm
Nosilnost naprave 135 kg

Opis izdelka

TEKALNA STEZA  NordicTrack Commercial 2950

Nova tekalna steza NordicTrack Commercial 2950 vas bo navdušila s svojo zmogljivostjo, 22-palčnim na dotik občutljivim zaslonom, več kot 40 različnih vadbenih programov, 152 x 55 cm dolgo tekalno površino ter 4,25 KM motorjem.

Tekalna steza NordicTrack Commercial 2950 je združljiva z IFIT programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Vadbeni računalnik ima že pred naloženo iFit programsko opremo, katera nam ponuja še več raznolikih prog, treningov za še bolj intenzivne treninge doma. Steza nam ponuja tudi, da se s pomočjo aplikacije povežete na Google Maps in lahko tečete, kjer koli po svetu želite in steza vam bo sama spreminjala naklon. Vseeno je ali si želite vzpone Kilimandžara ali želite samo teči skozi mesto Rima steza vas bo popeljala na kateri konec želite. Vso statistiko, opcije programov ali samo brskanje po internetu lahko spremljate na velikem 22″ zaslonu.

Kompatibilnost z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na tekalno stezo lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi

Tek v naravi ima vzpone in spuste in tak bi tudi naj bil tek doma, zato vam tekalna steza Commercial 2950 ponuja 15% klanec in možnost spusta -3%.

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza ima tudi nastavljivo držalo za tablico. Steza ima priložen pas za merjenje srčnega utripa. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora.

Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

GARANCIJA V SLOVENIJI: 2 LETI 

Rok dobave: od tri do dvanajst dni

Dodatne informacije

Vrsta fitnes naprave

Znamka