Icon - NordicTrack

TEKALNA STEZA NordicTrack T 7.0

999,00  899,10 

TEKALNA STEZA NordicTrack T 7.0

Šifra artikla NETL79017
Proizvajalec Icon – NordicTrack
Garancija 2 leti
Material Kovina, Plastika
Barvna kombinacija siva
Zaslon 5-palčni zaslon
Prikaz računalnika merjenje časa, razdalje , hitrosti, poraba energije, skupni kilometri, srčni utrip
Merjenje srčnega utripa ročni senzor
Združljivo s POLARJEM Ne
Skupno število vadbenih programov 20
Nagib steze Da
Izbira naklona Da
Izbira hitrosti Da
Zaščita tipkovnice pred znojem Da
Minimalna in maksimalna hitrost (v km/h) 0 – 20 km/h
Nastavitev stopnje naklona 0% – +10%, z motorjem
Električno napajanje omrežni priključek 230V
Maksimalna trajna moč elektromotorja (kW/HP) 2,75
Varnostni ključek Da
Blažilni sistem FlexSelect™
Kolesa Da
Zabava iFitt app
Mere tekalne površine 140×46 cm
Dimenzije zloženega izdelka (dxšxv v cm) 88 x 86 x 154 cm
Nosilnost naprave 125 kg
Dimenzije izdelka (d/š/v) 182 x 86 x 148 cm

 

 

Opis izdelka

TEKALNA STEZA NordicTrack T 7.0

Nova tekalna steza NordicTrack T 7.0 je primerna za domačo uporabo in vas bo navdušila s svojo zmogljivostjo, 5-palčnim na dotik občutljivim zaslonom, več kot 20 različnih vadbenih programov, 140 x 46 cm dolgo tekalno površino ter 2,75 KM motorjem. V kombinaciji z zmogljivim motorjem vam omogoča varno doseganje hitrost v razponu od 0–20 km/h ter ponuja tudi 10% naklon.

Tekalna steza ima nastavljivo FlexSelect blaženje. Blažilci ponujajo dve stopnji blaženja. Ena polovica blaženja poskrbi, da med tekom ne bodo trpeli sklepi in kolena. Druga polovica blaženja pa ponuja trdno in stabilno površino, ki daje občutek teka po cesti.

Tekalna steza NordicTrack T 7.0 je združljiva z iFit programom, s pomočjo katerega si lahko razširite vadbene programe in spremljate vašo statistiko. Na vašo tablico ali pametni telefon si preko trgovine Play naložite aplikacijo iFit. Nato tablico in tekalno stezo povežete s pomočjo Bluetooth povezave in nato lahko uporabljate aplikacijo in si razširite vašo vadbo.

Kompatibilnost z iPod in ostalimi mp3 predvajalniki: na tekalno stezo lahko priključite vaš iPod ali drug mp3 predvajalnik, tako lahko med vadbo uživate v vaši priljubljeni in motivacijski glasbi

Za večje udobje med tekom bodo poskrbeli integrirani ventilatorji. Steza ima tudi nastavljivo držalo za tablico. Ročni senzorji za merjenje srčnega utripa. Steza je zložljiva, tako da ko boste prenehali trenirati vam ne bo zavzemala prostora.
Blagovna znamka NordicTrack je last podjetja ICON Health & Fitnes s sedežem v Ameriki. Podjetje ICON velja za enega največjega proizvajalca fitnes naprav in opreme za fitnes na svetu. Z več kot 2000 zaposlenimi ljudmi po svetu in s 30 leti poslovanja predstavljajo vrh v fitnesu.

Rok dobave: od tri do dvanajst dni

Dodatne informacije

Vrsta fitnes naprave

Znamka