Kolesarska oprema

TRENAŽER TACX FLUX S SMART TA.T2900S

599,00  569,05 

TRENAŽER TACX FLUX S SMART 

Slabo vreme? Slabe volje? Bolniška? Nimate varstva? Na kolo vas pa vleče. Zakaj ne bi kolesarili kar v dnevni sobi.

Naročite si trenažer Tacx. Izberite si enega, dostavimo vam ga po povzetju.

Verižnik ni vključen v ceno.

Opis izdelka

TRENAŽER TACX FLUX S SMART TA.T2900S

Nova sezona pomeni nov začetek!  FLUX S Smart

Z oblikovanjem te nadgrajene različice FLUX Smart so ustvarili dostopen trenažer direktnega pogona, ki ponuja vse pametne funkcionalnosti po zelo konkurenčni ceni.

Zunanja oblika se razlikuje od njegovega predhodnika FLUX Smart T2900, ustvarili so več prostora za kletko menjalnika, zato je FLUX S Smart sedaj združljiv z menjalniki z dolgimi kletkami. Dobro uravnotežen dizajn zagotavlja največjo stabilnost pri kolesarjenju tudi v najbolj eksplozivnih sprintih.

Prav tako je preoblikovana notranja mehanika, ki izboljša občutek vožnje in povzroči zanesljivo in dosledno merjenje moči. Odstopanje pri merjenju moči je največ 3%. Tako kot prejšnji FLUX Smart, je tudi ta trenažer oblikovan tako,  da vibracije in ravni hrupa dosežejo absolutni minimum.

FLUX S Smart se brezžično poveže preko ANT + (FE-C) in Bluetooth Smart, kar vam omogoča povezovanje z vašimi najljubšimi aplikacijami, kot so aplikacije Tacx in Zwift. Pametna elektronika tega trenažerja vam omogoča, da samostojno trenirate, brez kakršnih koli povezav s programsko opremo. Upor sledi postopni krivulji moči, v skladu s kolesarjenjem kot po ravni cesti. Pospeševanje pomeni povečanje upora.

Intuitivne LED diode ob strani ohišja trenažerja FLUX S Smart prikazujejo, kdaj je trenažer napajan in priključen na napravo preko ANT + ali Bluetooth. Z aplikacijo Tacx Utility lahko preprosto posodobite strojno programsko opremo na najnovejšo različico, tako da lahko vedno uporabite najnovejše izboljšave in funkcije.

Ta interaktivni trenažer direktnega pogona je na voljo.

Tacx Desktop aplikacija*: Gre za vnaprej plačljivo programsko opremo, ki nadomešča stari TTS4 program (plača se mesečno Tacx-u, program se nahaja v oblaku – ni več na DVD-ju), s katero pridobite mnogo epskih trening prog iz celega sveta. Od strmih in dolgih klancev v Alpah in Pirenejih do tlakovanih cest Roubaix-a. Ko na zaslonu opazujete vaše premagovanje kilometrov, vam trenažer avtomatsko, glede na teren, nastavlja upor. Trenažer hkrati prenaša podatke o vaši moči, hitrosti in kadenci do pametne naprave, kjer so vam ti jasno prikazani. Po vadbi lahko podatke natančno analizirate, ugotavljate napredek in jih tudi prenašate na Stravo.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Znamka

Vrsta fitnes naprave

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TRENAŽER TACX FLUX S SMART TA.T2900S”