Sigma

KOLESARSKA SVETILKA SIGMA AURA 80 USB POLNJENJE

64,95 

KOLESARSKA SVETILKA SIGMA AURA 80 USB POLNJENJE

SVETILKA SPREDNJA AURA 80 USB SIGMA

– svetlobna jakost – do  80 LUX
– svetlobni snop : 90 m
– čas svetilnosti:  od 4  (max)  do 15 ur (v eko načinu)
– možno polnjenje med delovanjem
– dvostopenjski indikator polnjenja baterije
– vgrajena funkcija micro-USB za polnjenje
– zaščita ob vklopu (2x kliknite za vklop)
– teža: 119 g (z držalom)

 

Izbriši izbrano

Opis izdelka

KOLESARSKA SVETILKA SIGMA AURA 80 USB POLNJENJE

 

 

Prednjo luč z 80  luksi, ki ustreza nemškim predpisom za cestni promet (StVZO), je mogoče enostavno in brez orodij pritrditi na krmilo. Dolžina svetlobnega snopa dosega 90 m.

Štiri rumene LED lučke prikazujejo trenutni način osvetlitve. Zelene svetleče diode zagotavljajo natančne informacije o trenutni stopnji napolnjenosti svetilke. Če raven napolnjenosti pade pod preostalo kapaciteto približno 10%, AURA 80 USB samodejno preide v eko način. Zelena LED ugasne, rdeča pa zasveti. Med postopkom polnjenja lahko vidite odstotek, do katerega je bila napolnjena lučka za kolo. (Svetilko lahko napolnite tudi med delovanjem  – na primer, ko ste na cesti, lahko uporabite hranilnik).

AURA 80 USB ima vgrajeno baterijo, ki se polni prek vtičnice micro-USB (lahko je na katerem koli računalniku). Priloženi mikro USB kabel omogoča, da se sprednja luč v celoti napolni v največ 4,5 urah.

Litij-ionska baterija ima zaščito pred globokim praznjenjem in prenapolnjenjem ter brez učinka na spomin in jo je mogoče znova enostavno napolniti.

AURA 80 USB v kombinaciji z visokozmogljivo optiko distribuira svetlobo zelo enakomerno in zagotavlja idealno osvetlitev po vseh svetlobnih conah.

Dodatne informacije

Znamka

Barva Sigma